Opleiding met baan

Voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe, passend geschoolde medewerkers, verzorgen we diverse baantrajecten: opleidingen waaraan banen gekoppeld zijn. Een mooie kans om niet alleen te worden opgeleid maar ook meteen daarna een nieuwe baan te hebben!

Lees verder

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen met baan?

Gebruiksvoorwaarden(Vereist)

Azure C# Developer

Dit traineeship leidt je op tot Azure C# Developer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject

Azure AI Engineer

Dit traineeship leidt je op tot Azure AI Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject

Azure Data Scientist

Dit traineeship leidt je op tot Azure Data Scientist. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject

Azure DevOps Engineer

Dit traineeship leidt je op tot Azure DevOps Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject

Azure Security Engineer

Dit traineeship leidt je op tot Azure Security Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject

IT Supportdesk medewerker

Dit traineeship leidt je op tot IT Supportdesk medewerker. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject

Power Platform Developer

Dit traineeship leidt je op tot Power Platform Developer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject

Azure Cloud Engineer

Dit traineeship leidt je op tot Azure Cloud Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject

Power BI Engineer

Dit traineeship leidt je op tot Power BI Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Bekijk dit baantraject