Opleiding met baan

Voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe, passend geschoolde medewerkers, verzorgen we diverse baantrajecten: opleidingen waaraan banen gekoppeld zijn. Een mooie kans om niet alleen te worden opgeleid maar ook meteen daarna een nieuwe baan te hebben!

Lees verder

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen met baan?
Gebruiksvoorwaarden(Vereist)

Baantraject Cybersecurity engineer

Het opleidingsprogramma, geïnitieerd door Stichting IT Performance House, leidt je op tot cybersecurity engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers die je na jouw indiensttreding gaat helpen met  hun online beveiliging. 

Bekijk dit baantraject

Baantraject Cloud engineer

Dit opleidingsprogramma leidt je op tot cloud engineer waarna je aan de slag kunt met het ontwerpen van cloud software en -systemen en de implementatie, het beheer en het onderhoud. Het programma is geïnitieerd door Stichting IT Performance House, in samenwerking met meerdere werkgevers.  

Bekijk dit baantraject

Baantraject IT Supportdesk medewerker

In dit traineeship leiden we je op tot IT Supportdesk medewerker. In die rol help je klanten met het vinden van de antwoorden op hun vragen. Na afronding van het trainingsprogramma ga je aan de slag bij een van de betrokken werkgevers in de kop van Noord Holland.  

Bekijk dit baantraject

Baantraject E-commerce PHP developer

In dit opleidingsprogramma word je opgeleid tot meervoudig gecertificeerd E-commerce PHP developer. Na afloop van het programma ontwikkel jij de mooiste websites, e-commerce platformen en webapplicaties. Bij succesvol doorlopen van het programma treed je in dienst bij een van de werkgevers die aan het traject is verbonden.
 

Bekijk dit baantraject