Opleiding met baan

Voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe, passend geschoolde medewerkers, verzorgen we diverse baantrajecten: opleidingen waaraan banen gekoppeld zijn. Een mooie kans om niet alleen te worden opgeleid maar ook meteen daarna een nieuwe baan te hebben!

Lees verder

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen met baan?
Gebruiksvoorwaarden(Vereist)

Cyber security engineer

Het opleidingsprogramma, geïnitieerd door Stichting IT Performance House, leidt je op tot Cyber security engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. Deze help je na jouw indiensttreding bij hun online beveiliging. Door bijvoorbeeld een goede IT-infrastructuur op te zetten, systemen continu te testen, kwetsbare plekken te ontdekken en de nieuwste beveiligingstechnieken toe te passen

Bekijk dit baantraject

E-commerce PHP developer

In dit opleidingsprogramma word je opgeleid tot meervoudig gecertificeerd E-commerce PHP Developer. Na afloop van het programma ontwikkel jij de mooiste websites, e-commerce platformen en webapplicaties. Bij succesvol doorlopen van het programma treed je in dienst bij een van de werkgevers die aan het traject is verbonden.

Bekijk dit baantraject

Cloud engineer

Dit opleidingsprogramma leidt je op tot Cloud engineer waarna je aan de slag kunt met het ontwerpen van cloud software en -systemen en het implementeren, beheren en onderhouden ervan. Het programma is geïnitieerd door Stichting IT Performance House, in samenwerking met meerdere werkgevers.

Bekijk dit baantraject