Op zoek naar talent?

Werk in het Vooruitzicht biedt werkzoekenden, werkenden en studenten de kans zich door te ontwikkelen naar een mooie volgende of eerste baan als IT professional.  Of te werken aan IT skills die in andere beroepen belangrijk zijn. Naast een hierop aansluitend leeraanbod, krijgen ze inzicht in passende beroepen en hun kansen op de arbeidsmarkt.  Veel werkgevers zijn op zoek naar nieuwe, passend opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Wij brengen beide behoeftes bij elkaar!

Op zoek naar talent?

Maak met behulp van onze beroependata jouw functies op maat. Meld je aan als werkgever en help ons inzicht te krijgen in de functies waar jij als werkgever behoefte aan hebt!

Aandragen individuele kandidaten

We kijken naar de gewenste instroom van passend opgeleide medewerkers. Dit kunnen dus IT professionals zijn of medewerkers in banen met een belangrijke IT component. We stellen het functieprofiel, met de gevraagde kennis, vaardigheden en competenties, scherp. Vervolgens zoeken we in ons kandidatenbestand naar passende kandidaten: mensen die al voldoen aan de eisen of de potentie hebben zich daar naar toe te ontwikkelen. Tijdens de training of opleiding (en indien gewenst na indiensttreding) kunnen onze coaches de kandidaten begeleiden en helpen eventuele hobbels in het ontwikkeltraject weg te nemen.

Maatwerkprogramma’s

Naast het vinden, matchen en opleiden van individuele kandidaten, organiseren wij programma’s, gebaseerd op de wensen van een of meer werkgevers. Hiervoor werven en selecteren wij kandidaten die we voorstellen aan de werkgever. Bij een succesvolle match doorlopen zij vervolgens een opleiding of training, net als in individuele trajecten, begeleid door onze coaches. Na indiensttreding kunnen kandidaten in bepaalde gevallen hun opleidings- en certificeringstrajecten verder vervolgen.

Gaan we samenwerken?

Er kan dus veel. Wij gaan graag in gesprek over de best aansluitende aanpak. Vul het contactformulier en wij nemen contact op!

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.