Basis skills

Basis skills zijn de vaardigheden die voor heel veel beroepen van belang zijn. Ze vallen uiteen in drie soorten vaardigheden: soft skills, digital skills en foundational skills.

1

Soft skills

Leer de belangrijke sociale vaardigheden

Beheers de soft skills die je nodig hebt
Leer de essentiële soft skills die je in heel veel beroepen en organisaties nodig hebt: van de basisprincipes van communicatie en samenwerking tot het verbeteren van jouw kritische denkvaardigheden. Met deze trainingen kun jij aan de slag met vaardigheden die dus sowieso belangrijk en waardevol zijn. De trainingen worden gratis aangeboden via LinkedIn Learning en zijn allemaal in het Engels. Door middel van video’s kun jij jouw soft skills verbeteren.

Beginnen
2

Digital skills

Leer over computergebruik en online werken

Digitale vaardigheden
Begin hier om de basisprincipes te leren over werken met computers. Je leert hoe je effectief met apparaten, software en internet kunt werken. Met deze training van LinkedIn Learning in het Engels leer je de technische vaardigheden om te slagen in de digitale wereld. Door middel van video’s krijg je uitleg over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van computers en programma’s. Deze training is voor jou interessant wanneer je meer over computers wilt ontdekken en wilt leren welke mogelijkheden er zijn om efficiënter te werken.

Beginnen

Samenwerken
Leer hoe je effectief en prettig met anderen kunt samenwerken, gebruikmaken van digitale hulpmiddelen en kanalen. Met deze training van LinkedIn Learning in het Engels leer je de basis over online samenwerken en communiceren. Door middel van video’s krijg je uitleg over de mogelijkheden van het internet en op welke manier je hier gebruik van kunt maken. Deze training is zinvol voor jou wanneer je meer wilt weten over de kracht van online werken en wat hierbij komt kijken.

Beginnen
3

Foundational skills

Leer productieve manieren om samen te werken

Digitale transformatie in de praktijk
Verbeter je digitale vaardigheden en productiviteit met Windows 10, Office 365, Microsoft Teams, SharePoint, Zoom, WebEx en welke tools je kunt gebruiken om op afstand te werken. Met deze trainingen kun je aan de slag met veelgebruikte programma’s. De trainingen worden gratis aangeboden via LinkedIn Learning en zijn allemaal in het Engels. Door middel van video’s kun je de vaardigheden verwerven om zelfstandig met een van de programma’s aan de slag te gaan. Wanneer je het idee hebt dat je meer kennis van een bepaald programma nodig hebt, bieden deze trainingen een goede uitleg.

Beginnen