IT Supportdesk medewerker (NL)

Dit traineeship leidt je op tot IT Supportdesk medewerker. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 

Aanmelden

Voor wie

Dit programma is geschikt voor mensen met affiniteit voor IT en die de stap willen maken naar de rol van IT supportdesk medewerker.

Wat ga je doen?

Tijdens deze opleiding doe je de kennis en vaardigheden op die je in die rol nodig hebt.  Je maakt bijvoorbeeld kennis met ITIL, Microsoft 365 en leert werken met Windows 10.  Daarnaast werk je aan het versterken van onder andere je communicatieve vaardigheden en presentatievaardigheden. Na succesvolle afronding van de opleiding heb je de certificaten op zak voor CompTIA A+ en Microsoft Office Specialist (MOS) Associate.

Instroomniveau

mbo 3

Voorkennis

Voor dit programma heb je geen specifieke voorkennis of ervaring in een vergelijkbare rol nodig.

Overige toelatingscriteria

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Verder ben je oplossingsgericht, pragmatisch, creatief en flexibel. Je hebt technisch inzicht en affiniteit met IT.

Selectieprocedure

In een eerste korte 'quick scan' bespreken we je werk- en opleidingsachtergrond, je verwachtingen en je motivatie. Mede aan de hand van de beroepentest en een drijfverenanalyse (die we je beide vragen te maken), kijken we naar jouw match met de rol van IT Supportdesk medewerker en het opleidingsprogramma. Met de best passende kandidaten hebben we vervolgens een diepgaander gesprek. Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen via de aanmeldknop hiernaast.