Digitale vaardigheden

Om goed mee te kunnen doen in de maatschappij moet je over digitale vaardigheden beschikken. Voor veel werkzoekenden en werknemers is het verwerven van deze vaardigheden van cruciaal belang voor hun toekomst. Met deze Engelstalige training van LinkedIn Learning leer je alles over de technische vaardigheden die jou helpen om te slagen in de digitale wereld. Door middel van video’s krijg je uitleg over uiteenlopende onderwerpen die je helpen om efficiënt en veilig te werken.

Start met deze opleiding

Voorkennis

Voorkennis heb je voor deze training niet nodig. Wel een dosis motivatie om met jouw digitale vaardigheden aan de slag te gaan. En een goed inschattingsvermogen, om te bepalen welke vaardigheden voor jou van meerwaarde zijn. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: het werken met Windows, applicaties, Word en Excel. Net als internet, digitale veiligheid en privacy.

Doelgroep

Deze trainingen zijn interessant voor jou wanneer je meer over computers wilt ontdekken en welke mogelijkheden er zijn om efficiënter te werken. Ben je er klaar voor om jouw CV aan te vullen?

Certificaat

Een erkende academische onderscheiding van LinkedIn.