Baantraject E-commerce PHP developer

In dit opleidingsprogramma word je opgeleid tot meervoudig gecertificeerd E-commerce PHP developer. Na afloop van het programma ontwikkel jij de mooiste websites, e-commerce platformen en webapplicaties. Bij succesvol doorlopen van het programma treed je in dienst bij een van de werkgevers die aan het traject is verbonden.
 

Aanmelden

Voor wie

De opleiding is voor mensen die zich willen laten omscholen tot PHP developer om in die functie aan de slag te kunnen gaan.

Wat ga je doen?

In dit opleidingsprogramma word je opgeleid tot meervoudig gecertificeerd E-commerce PHP Developer. Met die vaardigheden ontwikkel jij de mooiste websites, e-commerce platformen en webapplicaties. Na het succesvol doorlopen van het programma treed je in dienst bij een van de werkgevers die aan het traject is verbonden.

Instroomniveau

MBO 4

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis van IT nodig. Affiniteit met IT is uiteraard wel belangrijk.

Overige toelatingscriteria

Voor het goed kunnen doorlopen van het opleidingsprogramma heb je een goede beheersing nodig van de Nederlandse en Engelse taal. Je moet daarnaast een goed analytisch vermogen hebben en affiniteit met IT hebben.

Selectieprocedure

Om te kunnen worden toegelaten tot de opleiding, doorloop je eerst een selectieprocedure. Aan de hand van een persoonlijkheidsverkenning, gesprekken en een assessment brengen we in kaart of jouw profiel voldoende aansluit op de rol en het opleidingsprogramma. Daarna zul je ook in contact worden gebracht met een of meer werkgevers die aan dit traject zijn verbonden (en die op zoek zijn naar geschikte en passend opgeleide kandidaten). Indien de werkgever en de kandidaat het eens zijn over een toekomstig dienstverband, wordt er een arbeidscontract of een intentieovereenkomst gesloten.