IT administrator

Droom jij van een carrière als netwerkbeheerder? Begrijpelijk! Het is een zeer uitdagende en diverse baan. Als netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk van de infrastructuur en de beveiliging tot het oplossen van problemen en storingen. Hoe dit in zijn werk gaat leer je in de trainingen van LinkedIn Learning. Kortom: alle handvatten die jou verder helpen in je toekomstige carrière. En een ideale voorbereiding op het CompTIA Network+ (N10-007) examen.

Start met deze opleiding

Voorkennis

Word jij enthousiast van monitoring, troubleshooting, incidenten oplossen en changes uitvoeren? Dan zijn deze trainingen écht iets voor jou.  Je hebt hier geen voorkennis voor nodig. LinkedIn Learning neemt je mee langs de fundamentele principes van het installeren, configureren en troubleshooten van netwerktechnologieën. Alle vaardigheden die je nodig hebt om een gecertificeerde Network+ beheerder te worden komen voorbij.

Doelgroep

Deze trainingen zijn geschikt voor jou als je er graag voor zorgt dat de organisatie goed draait en/of binnenkort examen doet voor het Network+ beheerder certificaat. 

Certificaat

Deze trainingen bereiden je voor op het CompTIA Network+ (N10-007) examen.