Samenwerken

Online samenwerken heeft, net als thuiswerken, een flinke vlucht genomen. Om flexibel samen te werken vanaf - en met collega’s op - andere locaties, is het belangrijk dat je weet welke middelen je inzet om dit online en efficiënt te doen. Met deze Engelstalige trainingen van LinkedIn Learning leer je de basis van het online samenwerken en communiceren. Door middel van video’s krijg je uitleg over de mogelijkheden van het digitale werken en op welke manier jij dit kan inzetten. 

Start met deze opleiding

Voorkennis

Iedereen kan leren om digitaal samen te werken. Voorkennis heb je voor deze training daarom niet nodig. Het is wel belangrijk dat je de Engelse taal verstaat, omdat het lesmateriaal in deze taal aangeboden wordt. Onderwerpen die in deze training aan bod komen zijn onder andere: veilig en verantwoord online werken, samenwerken in Word, OneDrive en Outlook. Chatten en vergaderen met Skype.

Doelgroep

Deze trainingen zijn geschikt voor jou wanneer je meer wilt weten over de kracht van online werken en wat hierbij komt kijken. Ben jij er klaar voor om uit je comfort zone te stappen?

Certificaat

Een erkende academische onderscheiding van LinkedIn.