Graphic designer

Ben jij creatief en bruis je van inspiratie? Dan schuilt er een grafisch designer in je. Om je op weg te helpen in dit mooie beroep heeft LinkedIn Learning een reeks handige (Engelstalige) video’s gemaakt om de competenties te ontwikkelen die je hiervoor nodig hebt. Denk aan het creëren van visuele concepten die inspireren, informeren en transformeren. Die je met behulp van toonaangevende tools als InDesign, Illustrator en Photoshop ontwikkelt.

Start met deze opleiding

Voorkennis

Wil je jouw ideeën tot uiting brengen in pakkende visuele concepten? Dan heeft LinkedIn Learning een reeks interessante Engelstalige role based trainingen voor jou. Waarin je alle vaardigheden opdoet die je nodig hebt om een visuele denker te worden én om jouw ideeën tot uitwerking te brengen in innovatieve concepten. Hier hoef je geen voorkennis voor te hebben. Wel een goed oog voor detail. Veel leerplezier.

Doelgroep

Deze trainingen zijn geschikt voor jou als je niet kunt wachten om met toonaangevende software en actuele kennis vorm te geven aan jouw creatieve ideeën. 

Certificaat

Een erkende academische onderscheiding van LinkedIn.