Soft skills

Soft skills zijn persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden die het (samen)werken makkelijker en efficiënter maken. In veel vacatures zul je zien dat soft skills gevraagd worden, of zelfs vereist zijn, om een functie succesvol uit te voeren. In sollicitatiegesprekken komen deze skills ook heel goed van pas. Is je werkervaring gelijk aan die van een andere sollicitant? Dan zijn je soft skills dé vaardigheden waarop je je onderscheidt.

Start met deze opleiding

Voorkennis

Voorkennis heb je voor deze trainingen niet nodig. Wel een dosis motivatie om met jouw soft skills aan de slag te gaan. En een goed inschattingsvermogen, om te bepalen welke skills voor jou van meerwaarde zijn. Onderwerpen die onder andere in deze trainingen aan bod komen zijn: het opbouwen van veerkracht, het omarmen van onverwachte veranderingen en kritisch leren denken om betere besluiten te nemen.

Doelgroep

Deze trainingen zijn geschikt voor alle professionals die hun soft skills willen ontwikkelen. En zich willen onderscheiden met communicatieve, sociale en intellectuele vaardigheden.

Certificaat

Een erkende academische onderscheiding van LinkedIn.