E-commerce PHP developer

In dit opleidingsprogramma word je opgeleid tot meervoudig gecertificeerd E-commerce PHP Developer. Na afloop van het programma ontwikkel jij de mooiste websites, e-commerce platformen en webapplicaties. Bij succesvol doorlopen van het programma treed je in dienst bij een van de werkgevers die aan het traject is verbonden.

Aanmelden

Voor wie

Het opleidingsprogramma wordt geïnitieerd door Stichting IT Performance House in samenwerking met verschillende werkgevers. De opleiding is voor mensen die zich willen laten omscholen tot PHP developer. De kosten van het opleidingsprogramma worden gedragen door de toekomstige werkgevers. Voor jou is de opleiding dus kosteloos.

Wat ga je doen?

Je wordt klaargestoomd om aan de slag te gaan als PHP developer. Daarvoor volg je trainingen over PHP, HTML, CSS, REST, Magento en frameworks & tools. Verder wordt tijdens de opleiding aandacht besteed aan onderwerpen die belangrijk zijn de rol van PHP developer, zoals projectgericht werken, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jouw ontwikkeling is dus breder dan alleen op IT gebied. Gedurende de hele opleiding blijf je regelmatig in contact met een coach van Werk in het Vooruitzicht om de voortgang in jouw ontwikkeltraject zo goed mogelijk te laten verlopen.

Instroomniveau

MBO+

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis van IT nodig. Affiniteit met IT is uiteraard wel belangrijk

Overige toelatingscriteria

Voor het goed kunnen doorlopen van het opleidingsprogramma heb je een goede beheersing nodig van de Nederlandse en Engelse taal. Veel van het lesmateriaal en de examens zijn in het Engels. Je moet daarnaast een goed analytisch vermogen hebben en affiniteit met IT hebben. Creativiteit is een waardevolle competentie. Verder moet je bereid zijn om naast de klassikale trainingen zelfstandig te studeren.

Selectieprocedure

Om te kunnen worden toegelaten tot de opleiding, doorloop je eerst een selectieprocedure. Aan de hand van een persoonlijkheidsverkenning, gesprekken en een assessment brengen we in kaart of jouw profiel voldoende aansluit op de rol en het opleidingsprogramma. Daarna zul je ook in contact worden gebracht met een of meer werkgevers die aan dit traject zijn verbonden (en die op zoek zijn naar geschikte en passend opgeleide kandidaten). Indien de werkgever en de kandidaat het eens zijn over een toekomstig dienstverband, wordt er een arbeidscontract of een intentieovereenkomst gesloten.