Baantraject ICT supportdesk medewerker

In dit traineeship leiden we je op tot ICT supportdesk medewerker. In die rol help je klanten met het vinden van de antwoorden op hun vragen. Na afronding van het trainingsprogramma ga je aan de slag bij een van de betrokken werkgevers in de kop van Noord Holland.

Aanmelden

Voor wie

Dit traineeship is geschikt voor mensen die de stap willen maken naar de rol van ICT supportdesk medewerker. Als je het leuk vindt om frequent contact met klanten te hebben en woont in of dichtbij de Kop van Noord Holland, dan is dit een mooie kans op een leuke baan!.

Wat ga je doen?

Je leert de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie van ICT supportdesk medewerker. Naast de benodigde IT skills en de inhoudelijke kennis die je nodig hebt, is er ook aandacht voor de communicatieve vaardigheden.

Instroomniveau

MBO 3 of 4

Voorkennis

Voor dit programma heb je geen specifieke voorkennis of ervaring in een vergelijkbare rol nodig.

Overige toelatingscriteria

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben je klantgericht, accuraat, oplossingsgericht en flexibel.

Selectieprocedure

In de selectieprocedure bekijken we of deze rol bij je past. Daarnaast heb je een of meer gesprekken met de organisaties die zich aan dit traineeships hebben verbonden.